Νικήσαμε
     το θόρυβο.

Το όνομα Συρτέξ είναι συνώνυμο με την ποιότητα, την υψηλή αισθητική, την τεχνογνωσία, την διαχρονική αξία του αλουμινίου και την εξυπηρέτηση στις συρόμενες & πτυσσόμενες κατασκευές. Αντικείμενο της εταιρείας είναι ο σχεδιασμός, η κατασκευή, η διακίνηση και η μετά την πώληση τεχνική υποστήριξη (after sales services) σε μηχανισμούς για συρόμενες & πτυσσόμενες κατασκευές κάθε είδους.

Με ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων και καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο, όλοι άριστοι γνώστες και διαχειριστές του αντικειμένου και συνοδοιπόροι στην επιτυχή πορεία μας, καλύπτουμε κάθε απαίτηση και ανάγκη των πελατών μας.

καλωσ ηρθατε στην επισημη αντιπροσωπεια τησ συρτεξ

Η Συρτέξ διαθέτει πλήρη σειρά μηχανισμών αλουμινίου υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, καθώς και μία πλήρη σειρά ανταλλακτικών που τους συνοδεύουν καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη σε όλες τις συρόμενες & πτυσσόμενες κατασκευές (ξύλινες, αλουμίνιες, σιδερένιες), ακόμη και συνδυασμούς ανοιγόμενων – πτυσσόμενων, παράλληλα συρόμενων & μηχανισμούς αυτόματης επαναφοράς συρόμενων.

45

χρόνια δίπλα στον επαγγελματία με ολοκληρωμένες λύσεις και ποικιλία ειδικών κατασκευών

Μεγάλη διεθνή αναγνώριση για την ΣΥΡΤΕΞ ΑΒΕΕ και κατ’ επέκταση για τον κλάδο της διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα αποτελεί η ανάδειξη της εταιρείας μας το 2008 σε συνδεδεμένο μέλος (associated member) της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλουμινίου.

Από το 2014 έχει επίσης λάβει πιστοποιητικό BUREAU VERITAS ISO 9001 στην κατασκευή και εμπορία μηχανισμών για συρόμενες και πτυσσόμενες εφαρμογές.

Βραβεια &

διακρισεισ

Αυτές είναι μερικές από τις ηθικές αρχές που διέπουν τις επιλογές και τις πρακτικές μας, και μας βοηθούν να διατηρούμε μια εταιρική κουλτούρα που προωθεί την αριστεία, την ευθύνη και την αειφορία. Εφαρμόζοντας αυτές τις αρχές, διασφαλίζουμε ότι λειτουργούμε με ευθύνη, αξιοπιστία και σεβασμό προς τους πελάτες, τους εργαζομένους μας και το περιβάλλον.

Αξιοπιστία

Θεωρούμε την αξιοπιστία βασικό πυλώνα της λειτουργίας μας κι αποδεικνύουμε την αξία μας παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας. Η εμπιστοσύνη που έχουμε κερδίσει διατηρείται μέσω της συνεχούς προσοχής που δίνουμε στην ποιότητα των προϊόντων μας.

Διαφάνεια

Δεσμευόμαστε να επικοινωνούμε με ειλικρίνεια και ακρίβεια με τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και την ευρύτερη κοινότητα. Παρέχουμε σαφείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, τις διαδικασίες παραγωγής και τις επιλογές που προσφέρονται στους πελάτες μας. Μέσω μιας ανοιχτής και διαφανούς επικοινωνίας, δημιουργούμε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και ευθύνης.

Καινοτομία

Η καινοτομία αποτελεί στόχο για εμάς, καθώς πάντα αναζητούμε νέες λύσεις και δημιουργούμε προϊόντα που είναι πρωτοποριακά. Αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, σχεδιασμούς και διαδικασίες, παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τομέα μας.

Αειφορία

Δεσμευόμαστε να λειτουργούμε με σεβασμό προς το περιβάλλον και να συμβάλλουμε στην προστασία της φύσης. Εφαρμόζουμε βιώσιμες πρακτικές παραγωγής και χρησιμοποιούμε υλικά και τεχνολογίες που συμβάλλουν στην ενεργειακή απόδοση και μειώνουν τις επιπτώσεις μας στο περιβάλλον. Επιπλέον, προωθούμε την αειφόρο χρήση των προϊόντων μας από τους πελάτες μας.

Προϊόντα

Έργα & Κατασκευές

Βίντεο μηχανισμών

ΣΥΡΤΕΞ

Νικήσαμε το θόρυβο.

Social Media

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 15:00
Σάββατο: 08:00 - 14:00

© Syrtex Center 2023 | all rights reserved. website by Domi

Νο. 350Ε

Νο. 600

Νο. 700ΒΤ

Νο. 600 ΣΤΟΠ

Neoplan

Συρομενες Πορτες Στην Εταιρια Neoplan – Papadakis Bros
Συρομενη Μονοφυλλη Πορτα Απο Κρυσταλλο Σε Στρατζαριστο Τελαρο Βαρους 1000 Κιλων.μηχανισμος Νο 900 Σ.5
Συρομενη Διφυλλη Πορτα Αμξοστασιου Βαρους 400 Κιλων.μηχανισμος Νο 900 Σ.3

Sofitel

Συρομενες Πορτες Στο Sofitel Airport Hotel
Συρομενη Μεσοπορτα Σουϊτας Βαρους 120 Κιλων.μηχανισμος Νο 600 Βτ.
Συρομενο Παντζουρι Σουϊτας Βαρους 35 Κιλων.μηχανισμος Νο 400 Χ.π

Καταστήματα Coffee Island

Πτυσσομενη Προσοψη Με Καθε Φυλλο Να Δουλευει Ανεξαρτητα.
Μηχανισμος Νο 900 Σ.1 Και Ραουλα Κ/α 65.
Κατασκευη : Σαμαντας Αθανασιος

Ανοιγόμενες πτυσσόμενες

Πτυσσομενες Ανοιγομενες Πορτες , Πραγματικα Εργα Τεχνης Απο Τον Συνεργατη Μας Κ.δανελη Αλεξανδρο.
Χρησιμοποιηθηκαν Μηχανισμοι Νο 900 Βαρεως Τυπου.

Συρόμενη βιβλιοθήκη

Συρομενη Βιβλιοθηκη Με Μηχανισμο Νο 900 Σ.1 Και Βαγονετο Κατω Κυλισης Κ/α 103
Κατασκευη : Παντζαριδης Παντελης

Χώρος αναψυχής

Πτυσσόμενη πρόσοψη

Πτυσσομενες Ανοιγομενες Πορτες , Πραγματικα Εργα Τεχνης Απο Τον Συνεργατη Μας Κ.δανελη Αλεξανδρο.
Χρησιμοποιηθηκαν Μηχανισμοι Νο 900 Βαρεως Τυπου.