σχετικα με την εταιρεια

Η ΣΥΡΤΕΞ ΑΒΕΕ είναι πολλά περισσότερα από μια συνηθισμένη εταιρεία. Είμαστε φορέας αλλαγής, μια δυναμική δύναμη που έχει σφυρηλατήσει την ίδια την εξέλιξη του κλάδου μας. Η ιστορία μας είναι μια ιστορία ανάπτυξης, και με περηφάνια καταφέραμε να διατηρήσουμε τις αξίες μας αναμορφώνοντας τον τομέα και ενισχύοντας τη θέση μας στην αγορά.

>100

εξειδικευμένοι επαγγελματίες στην ομάδα μας

>10.000

ευχαριστημένοι πελάτες που μας έχουν εμπιστευτεί

1977
H δημιουργία της εταιρείας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1977 από τον κ.Δημήτρη Χέλμη με μοναδικό αντικείμενο την αντιπροσώπευση των προϊόντων της ΣΥΡΤΕΞ ΑΒΕΕ. Η πολυετής εμπειρία του στον τομέα της κατασκευής και επίπλωσης εμπορικών χώρων, κατέχοντας την θέση του εργοδηγού σε τεχνική εταιρία της εποχής, τον βοήθησε να κατανοήσει πλήρως τις δυνατότητες των προϊόντων της εταιρίας ΣΥΡΤΕΞ και συνετέλεσε στην αποτελεσματική προώθηση τους σε επαγγελματίες και ιδιώτες.

1998
Μεταφορά των εγκαταστάσεων

Στο πέρασμα των χρόνων παράλληλα με την εξέλιξη και ενδυνάμωση της μητρικής εταιρίας ΣΥΡΤΕΞ ΑΒΕΕ, αναβαθμιζόταν και η παρουσία της αντιπροσωπείας μας. Έτσι φθάνοντας στο 1998 και μετρώντας ήδη 21 χρόνια πορείας στο αντικείμενο εργασίας μας μεταφερόμαστε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Χαϊδαρίου, όπου και βρισκόμαστε μέχρι σήμερα. Μεγαλώνοντας τους χώρους προβολής, διαχείρισης και προώθησης των προϊόντων μας η κίνηση αυτή αποτέλεσε ορόσημο για την μετέπειτα πορεία της εταιρείας.

2010 - παρών
Αλλαγή διοίκησης & το όραμα μας για το μέλλον

Από το 2010 και μέχρι σήμερα η διοίκηση της αντιπροσωπείας πέρασε στον κ. Ιωάννη Χέλμη συνεχίζοντας να έχει ως μοναδικό αντικείμενο την αντιπροσώπευση και προώθηση των προϊόντων της εταιρίας ΣΥΡΤΕΞ ΑΒΕΕ. Βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που εμπιστεύονται τα προϊόντα μας, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την καλλιέργεια σχέσεων εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης. Με την αμέριστη υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, συμπορευόμαστε προς ένα και μοναδικό κοινό στόχο: Την διατήρηση της ΣΥΡΤΕΞ ΑΒΕΕ στην κορυφή του κλάδου των συρόμενων και πτυσσόμενων εφαρμογών.

Ιστορικη     Αναδρομη

Ιστορικη Αναδρομη

ΣΥΡΤΕΞ

Νικήσαμε το θόρυβο.

Social Media

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 15:00
Σάββατο: 08:00 - 14:00

© Syrtex Center 2023 | all rights reserved. website by Domi