Κύριο και μοναδικό αντικείμενο της εταιρίας είναι η αντιπροσώπευση των προϊόντων της ΣΥΡΤΕΞ ΑΒΕΕ. Από τον μηχανισμό μιας απλής συρόμενης πόρτας εώς την πιο εξειδικευμένη κατασκευή μπορούμε να προσφέρουμε την λύση που χρειάζεται τόσο ο επαγγελματίας όσο και ο ιδιώτης.

Στην εταιρία μας πιστεύουμε ότι κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία. Αποδίδουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την απόδοση των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε. Μέσω της δέσμευσής μας για την αριστεία και την προσήλωσή μας στην ικανοποίηση των πελατών, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε μακροπρόθεσμες σχέσεις βασισμένες στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία.

Όλοι οι μηχανισμοί καλύπτονται από διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ταχύτατη εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού μεσω των καθημερινών δρομολογίων που πραγματοποιούνται εντός και εκτός Αττικής, όπως επίσης και στο after sales service για οποιαδήποτε βοήθεια κριθεί αναγκαία.

Η ικανοποίηση του πελάτη βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχείρησής μας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας και παρέχουμε εξατομικευμένες προτάσεις. Ο επαγγελματικός μας κατάλογος είναι διαθέσιμος ώστε να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα και να σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία.

Περιηγηθείτε στην ποικιλία προϊόντων Συρτέξ παρακάτω, ή δείτε τον κατάλογο σε μορφή pdf.

Προϊόντα

ΣΥΡΤΕΞ

Νικήσαμε το θόρυβο.

Social Media

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 15:00
Σάββατο: 08:00 - 14:00

© Syrtex Center 2023 | all rights reserved. website by Domi